Interieur- en kleurstylist Herma Klein

Advies voor kleur en interieur

Wat doe ik zoal..

 

Verkoopstyling, kleuradvies, stylingsadvies, kleurplan maken, sfeerbord maken, helpen inkopen, herinrichten...Ik doe het allemaal! Kort gezegd, ik pas mij aan naar de wens van de klant. Ik kom langs voor een adviesbezoek om je op weg te helpen.


Adviesbezoek

Wat houdt dit in? Ik kom bij je thuis en in 2 uur tijd help ik je op weg met jouw vragen over kleur en/of interieur. Ik neem kleurwaaiers en ook sfeerborden mee in verschillende kleuren. Met deze borden doe ik een test om te kijken welke kleuren bij je passen. Dit is heel verrassend en verhelderend.

De meeste mensen kunnen hierna zelf aan de slag met de juiste kleuren. Of met de juiste maten op zak, op zoek naar nieuwe meubelen. Ook ga ik regelmatig mee als personal shopper. 

Wil je iets volledig nieuws? Dan kunnen we tijdens het adviesbezoek ook samen een sfeerbord maken. Dit bord is een heel fijn hulpmiddel om zowel verf, meubels als accessoires uit te gaan zoeken.   Ik zorg voor tijdschriften en een stevig bord.


Kosten adviesbezoek:

Ik hanteer een 'vanaf' prijs van €60,00 (ex. reiskosten) Dit is geheel afhankelijk van de afstand van mijn huis tot de klant. Kortom ik ben bereid wat kilometers te rijden maar reistijd brengt kosten met zich mee..

Tot 20 km.                € 60.00

Van 20 tot 40 km     € 70.00

Van 40 tot 80 km.    € 80.00

Vanaf 80 km.          € 100.00

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief reiskosten (€ 0.20 per gereden km.)